SZEMÉLYI EDZÉS

A Speed Workout edzések alkalmával személyre szóló tanácsadást kapsz. Munkatársunk szakvéleménye segít utat mutatni a helyes edzésprogram kialakításában, vagy akár a helyes táplálkozás útvesztőjében! Mindezt a képességeidhez és a fizikai állapotodhoz mérten!

Kérdésed merült fel? Hívj minket bátran!

+36309722612

Miért olyan hatékonyak az edzések a Speed Workout-nál?

Azért, mert bármelyik edzésünket is választod, kivétel nélkül személyi edző irányítja az edzést. Az állapotfelmérés rámutat a hiányosságokra, a közös célkitűzés a leendő eredményekre, ezért személyre szabott edzéstervet készítünk, figyelembe véve a testalkatot, az életmódot, az egészségi állapotot, a napi rutint, a fizikai- és mentális készséget.

A lépésről-lépésre irányított személyi edzés így sokkal pontosabb és hatékonyabb, a sérülések elkerülése szempontjából pedig biztonságosabb. Precízebb idő és energia ráfordítással jelentősebb eredmények érhetőek el, amelyet modern technikai eszközeink is segítenek.

Senkit nem hagyunk magára, minden gyakorlatot elmagyarázunk, megmutatunk. Az elvárt eredmények ily módon könnyebben, kiszámíthatóbban érkeznek.

A személyi edzés előnyei:
– pontosan tudja az edződ, hogy milyen fizikai és mentális állapotban vagy
– egyéni edzéstervet kapsz, a neked legmegfelelőbbet, elérhető célokkal
– gördülékenyebb az edzés, gyakorlati útmutatást és instrukciót kapsz mindenhez
– az edzések közötti időszakra is ellátunk jótanáccsal, táplálkozási útmutatóval
– maximális szinten tartjuk a motivációd, nem hagyunk elkedvetlenedni
– felelősségteljesen biztosítjuk a sérülésmentességed

A személyi edzés…
…a leghatékonyabb edzésforma! Állapotfelméréssel indul, célkitűzéssel folytatódik és a közös edzésekben valósul meg, amelyben csak rád figyel, irányít és adja át minden szakmai tapasztalatát, tudását az edző. Lehetsz kezdő, vagy rutinos konditermes, esetleg profi sportoló: a saját egyéni igényeid szerint hozzuk ki belőled a legjobbat! Személyre szabott feladatsorokat kapsz és a leghatékonyabb eszközökkel dolgozhatsz:
– ViPR
– Catslide
– Procedos Platform
– Bosu balance trainer
– TRX
– Kettlebell

Kapcsolat

Budapest, XII.kerület, Mátyás király út 42./c +36 30 279 7533 info@speedworkout.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre rendszeres,
egészséges életmód tippekért !

Bejelentkezés

X