SPEEDFITNESS

Egy 20 perces edzés akár egy 1,5-2 órás intenzív edzésnek felel meg. A testizmaid 90%-át átmozgatja!

Kérdésed merült fel? Hívj minket bátran!

+36309722612

Miért válaszd az EMS Speedfitness edzést?

20 percbe képes belesűríteni egy egész órányi edzőmunkát olyan intenzitással, hogy a testizmaid 90%-át megmozgatja, szemben a hagyományos módszerek 30-35%-os teljesítményével. Időt spórol, mégis maximális teljesítményen építi és szálkásítja az izmokat, égeti a zsírt. A hatékonyság titka a speciális, egyénre szabott dózisban adagolt elektrostimuláció, amely egyidejűleg hat az összehúzódó és a szemben lévő opponáló izmokra, továbbá a mélyen fekvő izomcsoportokra is.

A technológia már az orosz űrprogramban is használatos volt a súlytalanság okozta izomleépülés ellen. A 60-as évek találmányát a német mérnökök fejlesztették tökéletesre még a 90-es években előbb rehabilitációs, majd sport célokra. Törekvésük eredménye mára a teljesen biztonságos, ám meglepően hatékony speed fitness lett, amely egyedülálló módon, mellékhatások nélkül képes stimulálni a teljes testizomzatot.

– izomépítő hatású, alakformáló, javítja a testtartást
– sportspecifikusan kondicionál, teljesítménynövelésre kiválóan alkalmas
– javítja az egyensúlyt, a mozgékonyságot, a hajlékonyságot, csökkenti az izomfájdalmakat
– növeli a fáradtsággal szembeni ellenállást és kitartást, illetve a stressztűrő képességet
– aktiválja az anyagcserét, segíti a súly- és zsírcsökkenést, normalizálja az étvágyérzetet
– csökkenti a cellulitist, az inkontinenciát, megfékezi a csontritkulást és a viszérképződést
– hangulat és motiváltság javító hatása van, jobb közérzetet biztosít

EMS Speedfitness edzéseink…
… azért közkedveltek, mert hatékonyak, nem igényelnek sok időt és energia befektetést sem. Ezekkel a tulajdonságokkal a legkedveltebb sportágak közé nőtte ki magát. Az edzés során egy speciális ruhát kell viselni, amelyre elektródákat csatlakoztatunk, ezekhez biztonságos elektromos impulzusokat juttat el az edzés magja, az EMS gép. Hatására az izmok összehúzódnak, annak megszűnésére elernyednek, majd újra összehúzódnak, vagyis a berendezés ugyanazt a folyamatot idézi elő, mint egy hagyományos edzés. A különbség abban rejlik: a kimerítő edzések 1,5-2 órásak átlagosan, ugyanakkora hatást a speed fitnesz 20 perc alatt ér el.

Kapcsolat

Budapest, XII.kerület, Mátyás király út 42./c +36 30 972 2612 info@speedworkout.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre rendszeres,
egészséges életmód tippekért !

Bejelentkezés

X