Power Plate

Forradalmi vibrációs edzés az izmok 98%-nak átmozgatására!

 

A vibráció alkalmazása a testedzésben különleges lehetőségeket kínál. Lehet a cél izomépítés, erőnövelés, alakformálás, lazítás, feszítés, vagy zsírégetés, a Power Plate bármelyik megvalósításában hatékony segítséget nyújt személyi edzőnk irányítása mellett.

A vibráció okozta stimuláció intenzív összehúzódásokat eredményez, amely testsúlyunk ötszörösével is hathat az izmokra! Az extra terhelés pedig extra munkát generál: az izomzat 98%-os kapacitású megmozgatását!

A 19. század vége óta ismert vibrációs technológia komoly fejlesztése a 60-as években kezdődött Németországban, egy évtizeddel később már az orosz űrprogram is használta a technológiát. Az első sport célú felhasználás 1.999-ben történt.

Népszerű lett, hiszen biztonságosan és hatékonyan lehet vele elérni a kívánt eredményt, ráadásul a lehető legrövidebb idő alatt. Nem véletlenül lett külföldi és hazai hírességek, illetve élsportolók kedvenc edzésmódszere a Power Plate, de gyógyászati alkalmazhatósága miatt elismert orvosok is előszeretettel használják több évtizedes tapasztalattal.

Az első alkalommal ingyenes állapotfelmérést végzünk. Jelentkezz be még ma, nincs mit vesztened!

Miért válaszd a Power Plate edzést?
– segít az alakformálásban és a zsírégetésben, felgyorsítja a fogyást;
– erősíti a belső tartó- és vázizmokat,
– egy edzés alatt átmozgatja a teljes izomzat akár 98%-át;
– neurológiailag előnyös, pozitív hatásokkal jár a stressz, a Parkinson-kór, a Sklerosis Multiplex, a gerincvelő sérülés rehabilitációja esetében
– reumatológiai előnyei: pozitív hatások ízületi gyulladás, derékfájás, csontritkulás esetén
– alkalmazható rehabilitáció, az izmok újraaktiválása, a medencefenék erősítése esetén, ugyanis pozitív hatásokkal jár az inkontinencia, és a szülés utáni rehabilitáció során
– növeli a sejtek energiaszintjét, erősíti a kollagéntermelést, kiegyensúlyozza a hormonszint kilengéseit, növeli a proteinszintézist

 

A Power Plate edzés…
…akkor a leghatékonyabb, ha heti 2-3 alkalommal végzik, ez az ideális mennyiség a folyamatos fejlődéshez. A gyakorlatok intenzitását képzett edzőnk határozza meg a gép beállításainak változtatásával (idő, frekvencia, amplitúdó), a harmonikus, test számára kiszámíthatóan periodikus rezgések pedig biztonságosan és hatékonyan gondoskodnak az erőnövelő, zsírégető, tonizáló, lazító, regeneráló vagy feszesítő edzésekről.

Az edzés által elérhető eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

Az első alkalommal ingyenes állapotfelmérést végzünk. Jelentkezz be még ma, nincs mit vesztened!

Képek a Power Plate edzésről

Kapcsolat

Budapest, XII.kerület, Mátyás király út 42./c +36 30 972 2612 info@speedworkout.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre rendszeres,
egészséges életmód tippekért !

Bejelentkezés