Infrashape Horizontal

Relaxáló fogyás, akár 1200 kalória 30 perc alatt!

Az Infrashape Horizontal egy újgenerációs alakformáló eszköz, amely számos innovatív technológiát alkalmaz a bizonyítottan eredményes a fogyás, az állóképesség növelése, a méregtelenítés, az izomregeneráció, és a bőr megszépítése érdekében. A fekvő kerékpár biztonságos edzés akár erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen tehermentesíti a gerincet.

A berendezés vákuum technológiája aktiválja a nyirok- és vérkeringést elősegítve a méregtelenítést, ezzel a cellulit problémák felszámolását, az infrafény pedig regenerálja a sérült szöveteket, szépíti a bőrt, elősegíti a nyirok – és vérkeringést, az extra kalóriaégetést. Kollagén terápiát is biztosít az Infrashape: a kibocsátott fényhullámok hozzásegítik a bőrt az újjáépítéséhez szükséges kollagén, elasztin és enzim termeléshez, a bőr fiatalodásához.

Edzés közben csatlakoztathatod a mobilod, és a saját zenéidet hallgathatod, a Multivision képernyőn pedig az általad kiválasztott környezetben tekerhetsz végig.

Az első alkalommal ingyenes állapotfelmérést végzünk. Jelentkezz be még ma, nincs mit vesztened!

Ez a könnyed és biztonságos edzésforma rendszeres alkalmazás mellett számos további előnyt is nyújt:

– javul és felgyorsul az anyagcsere, csökken a zsírfelhalmozódás;
– gyorsabb fogyást tesz lehetővé, hatékonyabbá teszi az alakformálást, rövid idő alatt látványos eredményeket tudunk elérni vele;
– növeli az állóképességet;
– támogatja a szervezet méregtelenítését;
– erősíti az izmokat, javítja a testfelépítést;
– csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát;
– oldja a stresszt és segít a szorongás leküzdésében.

Az Infrashape Horizontal edzés…
…akár 1200 kalóriától is megszabadíthat a tekerés 50 perce alatt, de láttunk már jóval többet is. A hatására fellépő azonnali súlyveszteség legnagyobb hányada víz, 20%-a pedig a ledolgozott zsírtartartalék. Mivel ebben raktározza el szervezetünk a feldolgozhatatlan méreganyagokat és nehézfémeket, egyetlen tekeréssel kimagasló méregtelenítést is végzünk egyben, kiizzadjuk a dohányzás és a hétköznapi élet során a szervezetbe kerülő vegyszermaradványokat (ólom, alumínium, kadmium, dioxin, stb). Ilyen hatást csak rendkívüli igénybevétel, például a maratonfutás képes kiváltani… De ez csak az extra ráadás! Az Infrashape edzés alapvetően kiváló alakformáló eszköz, amely önmagában és más edzéseinkkel kombinálva segít a súlyfelesleg leadásában és az edzettség elérésében.

Az első alkalommal ingyenes állapotfelmérést végzünk. Jelentkezz be még ma, nincs mit vesztened!

Képek az Infrashape Horizontal használatáról

Bejelentkezés