INFRASHAPE

Fekvő kerékpár innovatív tehnológiával! 30 perc alatt akár 1200 kalória elégetése a vákuum alatti masszázs és infravörös fűtésnek köszönhetően.

Kérdésed merült fel? Hívj minket bátran!

+36309722612 

 Miért válaszd az Infrashape Horizontal edzést?

Relaxáló fogyás, akár 1200 kalória elégetése csupán 30 perc alatt!

Mi is pontosan az Infrashape Horizontal?

Egy újgenerációs alakformáló eszköz, amely számos innovatív technológiát alkalmaz a bizonyítottan eredményes a fogyás, az állóképesség növelése, a méregtelenítés, az izomregeneráció, és a bőr megszépítése érdekében. A fekvő kerékpár biztonságos edzés akár erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen tehermentesíti a gerincet.

A berendezés vákuum technológiája aktiválja a nyirok- és vérkeringést elősegítve a méregtelenítést, ezzel a cellulit problémák felszámolását, az infrafény pedig regenerálja a sérült szöveteket, szépíti a bőrt, elősegíti a nyirok – és vérkeringést, az extra kalóriaégetést. Kollagén terápiát is biztosít az Infrashape: a kibocsátott fényhullámok hozzásegítik a bőrt az újjáépítéséhez szükséges kollagén, elasztin és enzim termeléshez, a bőr fiatalodásához.

Edzés közben csatlakoztathatod a mobilod, és a saját zenéidet hallgathatod, a Multivision képernyőn pedig az általad kiválasztott környezetben tekerhetsz végig.

Ez a könnyed és biztonságos edzésforma rendszeres alkalmazás mellett számos további előnyt is nyújt:

– javul és felgyorsul az anyagcsere, csökken a zsírfelhalmozódás;
– gyorsabb fogyást tesz lehetővé, hatékonyabbá teszi az alakformálást, rövid idő alatt látványos eredményeket tudunk elérni vele;
– növeli az állóképességet;
– támogatja a szervezet méregtelenítését;
– erősíti az izmokat, javítja a testfelépítést;
– csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát;
– oldja a stresszt és segít a szorongás leküzdésében.

Az Infrashape Horizontal edzés…
…akár 1200 kalóriától is megszabadíthat a tekerés 50 perce alatt, de láttunk már jóval többet is. A hatására fellépő azonnali súlyveszteség legnagyobb hányada víz, 20%-a pedig a ledolgozott zsírtartartalék. Mivel ebben raktározza el szervezetünk a feldolgozhatatlan méreganyagokat és nehézfémeket, egyetlen tekeréssel kimagasló méregtelenítést is végzünk egyben, kiizzadjuk a dohányzás és a hétköznapi élet során a szervezetbe kerülő vegyszermaradványokat (ólom, alumínium, kadmium, dioxin, stb). Ilyen hatást csak rendkívüli igénybevétel, például a maratonfutás képes kiváltani… De ez csak az extra ráadás! Az Infrashape edzés alapvetően kiváló alakformáló eszköz, amely önmagában és más edzéseinkkel kombinálva segít a súlyfelesleg leadásában és az edzettség elérésében.

Kapcsolat

Budapest, XII.kerület, Mátyás király út 42./c +36 30 279 7533 info@speedworkout.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre rendszeres,
egészséges életmód tippekért !