Az új év kezdetén mindenki új célokat tűz ki maga elé melyeknek betartása már korántsem olyan könnyű feladat. Segítek Neked pár tippel, hogyan tudod fogadalmaidat az idei évben betartani.

1. Az első lépés: Vegyél egy notesz füzetet

Ha leírod célkitűzéseidet, segít az összpontosításban és a megvalósításban. Csinálhatsz akár a szobád falára is egy faliújságot, amire képeket tűzhetsz ki a további ösztönzés érdekében. Minden egyes végcél elé tűzz ki mérföldköveket. Fontos, hogy tudd, milyen akadályokba ütközhetsz és azokat, hogyan tudod leküzdeni. Ne akarj mindent egyszerre. Lépésről lépésre könnyebb lesz elérni céljaidat.

 2. Írd le az okokat
Fogalmazd meg azt is, hogy miért vágysz ezekre a célokra. Minél több indokot találsz, annál nagyobb lesz a vágy, hogy elérd.
3. Tűzz ki határidőt
Ha határidőhöz kötöd újévi fogadalmaid elérését, könnyebben betartod őket. Egy idő után már nem tudod azt mondani, hogy majd holnap megcsinálod. Válassz ki hosszabb időtávot a célok-, és rövidebbet a mérföldkövek eléréséhez. Hidd el, ösztönözni fognak a naptáradban kitűzött kis zászlók!
4. A mérföldkövek és célok elérése után lepd meg magad valami aprósággal
A jutalom az egyik legjobb motivációs eszköz. (Lehetőleg ne kedvenc nassolni valód legyen az.  ) Kényeztesd magad egy kis ajándékkal, szánj saját magadra egy kis időt. Legyen az akár egy forró fürdő, arcpakolás, egy Rollshape masszázs, vagy  bármi, ami Téged boldoggá tesz.
5. Ne hajszold túl magad, szakíts időt az aktív pihenésre
Fontos, hogy minőségi időt szánj magadra és kipihend a mindennapok fáradalmait. Ez a kikapcsolódás a fentebb említettekkel ellentétben lehet akár aktív is. Gyere el a Speed Workoutba hozzám edzésre, ez nem csak szellemileg, de testileg is fel fog frissíteni. A sport remek módja a fáradt gőz kieresztésének, szóval jól fog esni a nap végén!
Rollshape nemcsak a fogyásban segít, de a teljes testmasszázsnak köszönhetően segít relaxálni is. Az Infrashape gép biztonságos edzést nyújt mindenkinek. Hallgasd közben kedvenc zenéid, melyek segíthetnek az ellazulásban, mindezt kollagén kezeléssel kombinálva, mely segít bőröd fiatalon tartásában. Az idő nem lehet kifogás! Speed Workout személyi edzéssel, akár heti 2×20 perc edzéssel is elérheted célodat.
6. Élvezd ki, ha elértél valamit, ne kezd el rögtön hajszolni a következő célt
Fontos, hogy a mai rohanó világban időt szánj arra, hogy értékeld amid van. Igenis kiélvezheted egy kis ideig, hogy végrehajtottál valamit, ami fontos számodra. Légy büszke magadra! Kitartásod és sikered eredménye, hogy a következő cél elérése már könnyebb lesz, hiszen tudod, hogy úgyis sikerül megvalósítanod!

Remélem idén Te is azok közé fogsz tartozni, akik kitartottak és elérték kitűzött céljaikat!