Ismerd meg Betti történetét!

Bettivel augusztusban találkoztunk először, egy másik vendégem ajánlásával jött el hozzám.

Megismerkedésünk történetét követően edzéstervünk előkészületét egy rövid konzultációval, valamint egy gyors állapotfelméréssel kezdtük.

Betti aktuális fizikai állapotát és célkitűzéseit rögzítettük,
valamint ezeket külön dokumentáltuk is, hogy nagyobb edzéskedvvel és mindig kellő motivációval töltsük el a közös óráinkat.

Ez fontos volt azért is, hogy lemérhetővé váljon a későbbiek során, hogy honnan is indultunk el pontosan, és a végén összehasonlításképpen lássuk a fejlődésünk útját.

Heti három alkalommal találkoztunk, és alkalmanként 20 perceket edzettünk.
A többi időt nyújtással, illetve elő- és utókészületekkel töltöttük el.

Edzéseinket mindig az aktuális fizikai, lelki és edzettségi állapotunkhoz mérten, valamint személyre szabott mozgásformákkal egészítettük ki.

Az edzés mellett nagyon fontos volt a táplálkozásra is kitérnünk, hogy egy általunk fenntartható és meg is valósítható diétát állítsunk össze ami az edzéseink sikerét biztosította.

Míg más mozgásformák és edzésekre jellemző hatékonyság alkalmanként másfél, illetve két óránál kezdődik, addig nálunk ezalatt az idő alatt egy egész hétre elegendő komplex mennyiségű edzést is magunk mögött tudtunk alkalmanként 20 perccel, így jóval kevesebb idő- és energiabefektetéssel értük el a célunkat.
Az EMS technológia Magyarországon is egyre elterjedtebb az olyanok körében, akik kevés idő ráfordítással gyors eredményeket szeretnének felmutatni.
Vagy azoknál is, akik személyi edzésben, illetve kontrollált körülmények között szeretnének fogyni, szálkásodni, izmosodni rövid időn belül.

Olyan személyeknek is optimális választás, akiknek nincs kellő mennyiségű szabadidejük, vagy családi életük, munkájuk nem teszi lehetővé, hogy lejussanak edzőtermekbe és órákat töltsenek a kívánt céljuk érdekében.

Vagy azoknál, akik nem szeretnek mások előtt edzeni vagy öltözni vagy csupán lusták és külső segítséget, támogatást igényelnek az edzéseik során, de igényes kikapcsolódásra vagy testmozgásra vágynak.

Betti saját szavaival az edzésről …

Azért kerestelek meg mert Beától sok jót hallottam és mindenképp szerettem volna kipróbálni ezt az edzésformát. Szeretek rendszeresen sportolni! Nekem hozzá tartozik a mindennapjaimhoz. Reméltem hogy hatékony lesz számomra, és úgy érzem be is vált. Szimpatikus, hogy egy edzés csak 20 perc és mégis eredményes. A mai rohanó napokban jó dolog! Én nagyon nagyon megszerettem, örülök, hogy rátaláltam!

Betti

Szia, Tolnay Balázs vagyok. Én leszek az edződ. Első konzultációnk során egy ingyenes állapotfelmérést készítek Neked, ahol átbeszéljük az aktuális egészségügyi állapotodat, és a célkitűzéseidet.

A 12. kerületi studiómban várlak, amit úgy rendeztünk be, hogy otthon érezd magad. Ingyenesen parkolhatsz a ház előtt. Amíg edzel, gyermeked a játszósarokban töltheti az időt. Ne aggódj, Te is rá tudsz nézni bármikor edzés közben.

Te is el tudod érni amit Betti?

Jelentkezz be gyorsan egy próbaedzésre
ami mellé díjmentes állapotfelmérést kapsz
a 12. kerületi stúdiónkban!

X