Hozd el a párodat! Edzetek együtt!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Duplázd az edzés hatékonyságát a Speed Workout edzéseivel!

 

IMG_6796A hagyományos EMS-edzéssel (Electrical Muscle Stimulation) ellentétben a Miha Bodytech EMS-rendszere egyidejűleg stimulálja az összehúzódó és a szemben lévő, opponáló izmokat és a mélyen fekvő izomcsoportokat egyaránt. Egyénre szabott dózisban ösztönzi az izomcsoportokat – az edzés és a többi program is mind passzívan, fekvő helyzetben, mind aktívan, kiegészítő gyakorlatokkal, valamint komplex mozgással dinamikusan is elvégezhető.

Míg egy hagyományos edzés alatt testizmaink 30-35%-át mozgatjuk meg, ugyanakkor a Speed Workout edzéseinél ez az érték a 90%-ot is elérheti.

Így rövid idő alatt egy 20 perces intenzív edzésben lehet részünk, legyen szó akár izomépítésről, szálkásításról, zsírégetésről.[/vc_column_text][ultimate_spacer height=”20″][ultimate_spacer height=”40″][vc_column_text]

Miért olyan hatékony a Speed Workout?
Mi az az EMS?

[/vc_column_text][ultimate_spacer height=”20″][vc_column_text]IMG_6733

Míg Más mozgásformákra és edzésekre jellemző hatékonyság alkalmanként másfél illetve két óránál kezdődik, addig nálunk ezalatt az idő alatt egy egész hétre elegendő komplex mennyiségű edzést is magunk mögött tudhatunk alkalmanként CSAK 20 perc edzéssel.

Ezzel a módszerrel jóval kevesebb idő- és energiabefektetéssel érhetjük el a célunkat.

Az EMS technológia Magyarországon is egyre elterjedtebb az olyan fiatalok körében, akik kevés időráfordítással gyors eredményeket szeretnének felmutatni. Vagy azoknál is, akik személyi edzésben, illetve kontrollált körülmények között szeretnének fogyni, szálkásodni, izmosodni rövid időn belül.

Olyan személyeknek is optimális választás, akiknek nincs kellő mennyiségű szabad idejük, vagy családi életük, munkájuk nem teszi lehetővé, hogy lejussanak edzőtermekbe, és órákat töltsenek a kívánt céljuk érdekében.

Olyan embereknél is hasznos lehet akik nem szeretnek mások előtt edzeni, vagy öltözni, vagy csupán lusták és külső segítséget, támogatást igényelnek az edzéseik során, ugyanakkor igényes kikapcsolódásra, vagy testmozgásra vágynak.[/vc_column_text][ultimate_spacer height=”20″][dt_fancy_separator][ultimate_spacer height=”40″][vc_column_text]

Ismerd meg Betti történetét!

Megismerkedésünk történetét követően edzéstervünk előkészületét egy rövid konzultációval, valamint egy gyors állapotfelméréssel kezdtük.

Heti három alkalommal találkoztunk, és alkalmanként 20 perceket edzettünk.A többi időt nyújtással, illetve elő- és utókészületekkel töltöttük el.

Edzéseinket mindig az aktuális fizikai lelki és edzettségi állapotunkhoz mérten, valamint személyre szabott mozgásformákkal egészítettük ki.

Az edzés mellett nagyon fontos volt a táplálkozásra is kitérnünk, hogy egy általunk fenntartható és meg is valósítható diétát betartsuk ami az edzéseink sikerét zálogolta.

Itt elolvashatod a teljes történetet >>[/vc_column_text][ultimate_spacer height=”20″][vc_column_text]Betti véleménye az edzésekről:[/vc_column_text][ultimate_spacer height=”10″][vc_column_text][dt_quote type=”blockquote” font_size=”big” animation=”none” background=”plain”]

Betti_arcfotoAzért kerestelek meg mert Beától sok jót hallottam és mindenképp szerettem volna kipróbálni ezt az edzésformát. Szeretek rendszeresen sportolni! Nekem hozzá tartozik a mindennapjaimhoz. Reméltem hogy hatékony lesz számomra, és úgy érzem be is vált. Szimpatikus, hogy egy edzés csak 20 perc és mégis eredményes. A mai rohanó napokban jó dolog! Én nagyon nagyon megszerettem, örülök, hogy rátaláltam!

Betti [/dt_quote][/vc_column_text][ultimate_spacer height=”20″][dt_fancy_separator][ultimate_spacer height=”40″][vc_column_text]További ügyfeleim véleménye a SpeedWorkout-ról[/vc_column_text][ultimate_spacer height=”10″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text][dt_quote type=”blockquote” font_size=”big” animation=”none” background=”plain”]


3Azért szeretem a Speed Workoutot mert a 20’perces edzés alatt a testemet teljesen álmozgatom és energiával töltődöm fel. A különféle eszközök változatossá és élvezetessé teszik az edzést, a személyi edző pedig odafigyel hogy a gyakorlatokat helyesen végezzem. Az eredmény – már néhány hét után – hihetetlenül látványos!

Kriszti [/dt_quote][/vc_column_text][ultimate_spacer height=”40″][vc_column_text][dt_quote type=”blockquote” font_size=”big” animation=”none” background=”plain”]


Általában 20 perc utáagi_pintern szoktam elkezdeni unni a funkcionális edzéseket, meg a 4-5. alkalom után kedvem sincs nekiállni már. Azt hittem Balázsnál is uncsi lesz, de legalább könnyű dolgom lesz – óriásit tévedtem! Nagyon jól átmozgat, 20 perc alatt úgy lefáradok, mintha másfél-két órát edzettem volna keményen, és van kedvem menni újra és újra. A 4-5. alkalom után vettem észre, hogy az erőnlétem rengeteget javult, a 10. után már szinte hihetetlen a változás. Persze ment le pár centi is innen-onnan, és formásabb is lettem, az izomzatom meg tónusosabb, de ami a legjobb, hogy fantasztikusan érzem magam a bőrömben, több az energiám a hétköznapokban. Ajánlom mindenkinek, akinek nincs kedve vagy ideje hosszadalmas edzésekhez – heti két-háromszor 20 perc, ennyi ideje mindenkinek kell legyen magára (van játszósarok, szóval otthon levő anyukáknak sincs kifogás 😉 )Sajnos az egészséghez és a jó kinézethez kell az erőnléti/funkcionális edzés, de szerencsére Balázsnál ez még szórakoztató is.

Ági [/dt_quote][/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text][dt_quote type=”blockquote” font_size=”big” animation=”none” background=”plain”]


jocoAzért szeretek ide járni mert a pénzemért kimagasló szolgáltatást kapok egy gyönyörű helyen. Abban a húsz percben igazi edzést kapok. Oda figyelnek arra mit hogyan csináljak és miből mennyit. Úgy érzem van értelme, hogy ide járok, látom magamon a változást. Nem úgy mint az előző helyeken. Nagyon örülök, hogy rájuk találtam. Sokkal jobban érzem magam és sokkal jobb az állóképességem is.

Jocó [/dt_quote]
[/vc_column_text][vc_column_text][dt_quote type=”blockquote” font_size=”big” animation=”none” background=”plain”]


orsiKiváncsiságból próbáltam ki a Speed Workoutot előtte túl sokat nem tudtam róla. Gyermekkorom óta néptáncolok de mostanra szükségem volt más mozgásformára. Még csak 5 alkalommal vettem részt az edzésen de izmaim kezdenek megerősödni a testem kezd feszesedni és úgy érzem hogy egyre több energiám van.

Hasznos tanácsokkal láttak el a táplálkozást illetően hogy még látványosabb legyen az eredményem.
Szeretek ide járni mert gyönyörű a környezet, figyelmes, kedves, segítőkész és rugalmas a személyi edzőm, aki figyel rám és hasznos tanácsokkal lát el az edzések során!

Orsi [/dt_quote][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ultimate_spacer height=”40″][dt_fancy_separator][ultimate_spacer height=”20″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

Szia, Tolnay Balázs vagyok. Én leszek az edzőtök.

Első alkalommal egy állapot felmérést készítek nektek és kipróbálhatjátok az EMS edzés módszert. A próbaedzés költsége csupán 3.000 Ft./fő. Így nagyobb kötöttségek nélkül kipróbálhatjátok ezt a mozgásformát és látogatást tehettek Buda legexkluzívabb fitnesz stúdiójában.

A XII. kerületi studióban várlak benneteket, amit úgy rendeztünk be, hogy otthon érezhessétek magatokat. Ingyenesen parkolhattok a ház előtt. Amíg az edzés zajlik gyermeketek a játszó sarokban töltheti az időt. Ne aggódjatok, Ti is rá tudtok nézni bármikor edzés közben.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”portfolio-img” width=”1/3″][vc_column_text]Tolnay Balázs Speed Workout fitnesz edzések[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ultimate_spacer height=”20″][dt_fancy_separator][ultimate_spacer height=”20″][vc_column_text]

Jelentkezzetek be mielőbb a páros edzésre és látogassatok meg
Buda legexkluzívabb fitnesz stúdiójában ahol az edzéseink lesznek.

Budapest, XII.kerület, Mátyás király út 42./c

[/vc_column_text][ultimate_spacer height=”20″][dt_photos_masonry padding=”0″ column_width=”180″ columns=”5″ number=”10″][ultimate_spacer height=”20″][dt_fancy_separator][ultimate_spacer height=”20″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]speedworkout-ruhak

Ha most mindketten
10 alkalmas bérletet vásároltok
25.000 Ft értékű ajándékot kaptok

A speciális edzőruha, az edzések utáni protein shake és az izotóniás ital mindkettőtöknek AJÁNDÉK.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ultimate_spacer height=”20″][dt_fancy_separator][ultimate_spacer height=”20″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_column_text]

calculator[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Miért éri meg nektek?

Nem csak időt, hanem pénzt is meg tudsz takarítani a Speed Workout edzésmódszerével. Számolj utána ….

A személyi edzés alkalmanként 5000 Ft. is lehet Budapesten egy átlagos helyen, ami 10 alkalmas bérlet esetén 50.000 Ft. Plusz még a teremhasználati díjat is külön kell fizetned ami minimum 15.000 Ft. A ruhádat magadnak kell megvásárolnod ami újabb 10.000 Ft. Ez összesen 75.000 Ft. egy főre (egy exkluzív helyen pedig 20-30%-al is több).

A Speed Workout exkluzív edzőtermében mindez csak 76.000 Ft. két fő részére
ha most mindketten 10 alkalmas bérletet váltotok még további 25.000 Ft. AJÁNDÉK-ot is kaptok.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ultimate_spacer height=”20″][dt_fancy_separator][ultimate_spacer height=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Gyertek el és próbáljátok ki kötelezettség nélkül!

Az alábbi űrlapon első edzésre és az állapotfelmérésre tudtok jelentkezni.

A jelentkezést követően munkatársunk felveszi veletek a kapcsolatot, hogy egy megfelelő időpontot találjunk nektek.

A próbaedzés 15 perces. Ennek díja: 3000 Ft./fő.

Gyorsan fogynak a szabad időpontok, már csak 3 párt tudok fogadni.

[/vc_column_text][ultimate_spacer height=”20″]

[ultimate_spacer height=”20″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

X