• Magyar
  • English

SZEMÉLYRE
SZABOTT EMS EDZÉSEK

Gyere el egy ingyenes állapotfelmérésünkre, és tudd meg mi a jó neked! Munkatársunk szakvéleménye segít utat mutatni a helyes edzésprogram kialakításában.

Kérdésed merült fel? Hívj!

06 30 972 2612

– vagy –

Jelentkezz be online!

HOZD MAGAD FORMÁBA


Személyi edzéssel és Speed Workouttal

Ebben segít a Speed Workout csapata, ahol szakképzett edzők várják jelentkezésedet. Napjaink rohanó világában nincs időnk elég figyelmet fordítani testünkre, ezáltal távolabb kerülünk testünkkel kapcsolatos célunk eléréséhez is. Buda exkluzív negyedében, már pár hét alatt óriási változást vihetsz végbe testeden. Heti 2x20perc segíthet a megálmodott vonalak megvalósításban.

Jelentkezz be még ma és az első alkalommal ingyenes állapotfelmérést végzünk. Nincs mit vesztened!

Miért jó ez neked?

Heti 2×20 perc

A hagyományos EMS-edzéssel (Electrical Muscle Stimulation) ellentétben a Miha Bodytech EMS-rendszere egyidejűleg stimulálja az összehúzódó és a szemben lévő, opponáló izmokat és a mélyen fekvő izomcsoportokat egyaránt. Egyénre szabott dózisban stimulálja az izomcsoportokat – az edzés és a többi program is mind passzívan, fekvő helyzetben, mind aktívan, kiegészítő gyakorlatokkal, valamint komplex mozgással dinamikusan is elvégezhető.

Míg egy edzés alatt testizmaink 30-35% mozgatjuk meg Speed Workout edzéssel ez az érték a 90%-ot is eléri. Így rövid idő alatt egy intenzív edzésben lehet részünk, legyen szó akár izomépítésről, szálkásításról, zsírégetésről.

Magas színvonalon képzett személyi edzőink segítik az Ön által elképzelt ideális alak megvalósításában. Az eredmény garantált!

Jelentkezz be egy próbaedzésre és próbáld ki kötöttségek nélkül

Edzéseink

A hatékonyságuk mellett azért is nagyon kedveltek, mert a Speed Workout edzések nem igényelnek sok időt és energia befektetést. A Speed Workout edzés ezekkel a tulajdonságokkal a legkedveltebb sportágak közé nőtte ki magát. A Speed Workout edzés nem tart tovább, mint körülbelül húsz perc. Az edzés során egy speciális ruhát kell viselnünk, amelyekre elektródákat csatlakoztatnak, amik elektromos impulzusokat juttatnak a szervezethez. Az edzés magját egy EMS gép adja, ez bocsájtja ki az impulzusokat, az elektródák pedig közvetítik. Az elektromos impulzus hatására az izmok összehúzódnak, annak megszűnésére elernyednek, majd újra összehúzódnak.

 

A gép ugyanazt a folyamatot idézi elő, amit mi magunknak az edző termekben, csak míg nekünk másfél-két órát kell edzenünk egy bizonyos eredményért, addig a Speed Workout edzéssel ugyanezt a hatást húsz perc alatt lehet elérni.

ALAKFORMÁLÁS
ZSÍRÉGETÉS
IZOMTÖMEG NÖVELÉS
CELLULITKEZELÉS
VÉRKERINGÉS JAVÍTÁS, STRESSZOLDÁS
GERINC, – HÁT PROBLÉMÁK ENYHÍTÉSE
MÉLYIZMOK FEJLESZTÉSE
INKONTINENCIA PROBLÉMA KEZELÉS

Kíváncsi vagy hogyan zajlanak edzéseink?

Jelentkezz be még ma és az első alkalommal ingyenes állapotfelmérést végzünk. Nincs mit vesztened!

Képek a stúdióról

Áraink

A bérlet tartalmazza minden alkalommal:

zuhanyzó használatát törölközővel,
edzés előtti izotóniás italt,
személyre szóló tanácsadást,
összeállított edzésprogramot,
edzés utáni protein turmixot.

Bejelentkezek

A bérlet tartalmazza minden alkalommal:

zuhanyzó használatát törölközővel,
edzés előtti izotóniás italt,
személyre szóló tanácsadást,
összeállított edzésprogramot,
edzés utáni protein turmixot.

Bejelentkezek

Próbáld ki ingyenes állapotfelmérésünket és tudd meg mi a jó neked!

Munkatársunk szakvéleménye segít utat mutatni a helyes edzésprogram kialakításában, vagy akár a helyes táplálkozás útvesztőjében! Mindezt a képességeidhez és a fizikai állapotodhoz mérten!

Nem hagyom ki

Kapcsolat

Budapest, XII.kerület, Mátyás király út 42./c

+36 30 972 2612

info@speedworkout.hu

Portfólió

Tolnay Balázs

Tanulmányaim:

2012- IWI
2007-2010 NYME

Végzettségeim:

Személyi edző
Rekreáció szervező és egészségfejlesztő
Masszőr
EMS edző

2012-től Speedfitplus és Speed Workout fitness stúdiók ügyvezetői feladatainak ellátása

SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉSMÓDSZER

Napjainkban a személyre szabott edzésterv elkészítését és a célok meghatározását megelőzi egy fittségi állapotfelmérés. Ezzel reális képet kapunk aktuális fizikai állapotáról, terhelhetőségéről és egyéb fizikális tényezőkről, valamint látjuk hogy honnan indultunk, és a fejlődés mérhetővé válik.
Tovább olvasom

Bejelentkezés

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

Aláírásommal tudomásul veszem, hogy az előre egyeztetett edzések 24 órán belüli lemondása esetén köteles vagyok, az első kései lemondástól eltekintve megtéríteni az edzés költségét a Speed Workout stúdió felé.
Emellett tisztában vagyok azzal, hogy késésem esetén az órát a stúdiónak nem áll módjában teljes egészében megtartani.